#75 London


Jeg elsker alt ved London, det er å blir verdens fineste by. Vurderer å studere der faktisk. Jeg var der nettopp og vil tilbake med en gang.. Elsker London.

Det er FANTASTISK
#72 Libro reklamer

Er ikke libro sine reklamer bare helt fantastiske?

Det er FANTASTISK
#70 Høsten


Nesten alt med høsten er herlig. Fargene, lukta og bildene blir mye bedre/finere.

Det er FANTASTISK
#68 Spaniatur med klassen


Jeg har kommet hjem fra klassetur til Valencia som var helt fantastisk. På bilde er det Joachim meg og Emilie! Det var deilig å gå i shorts igjen.

Det er FANTASTISK

 
#65 Den store forskjellen på "bra" og "greit"


Hører du forskjellen på svarene: Det går bra, og det går helt greit ? 

Det er FANTASTISK
#60 En solskinnsdag


En solskinnsdag krøllet inn blandt alle regnversdagene.

Det er FANTASTISK
#54 Rolige bursdagskvelder


Jeg var i bursdag til bestevenninna mi i går, det var en super koselig kveld. Jeg synes av og til det er bra at ikke bursdagen ender opp i en fyllefest. Jeg koste meg skikkelig, god mat og gode kaker.

Det er FANTASTISK
#53 Oslotur med klassen


Jeg var på Nasjonalgalleriet med klassen i dag, det i seg selv er vel ikke akkurat så spennende, men det er deilig å komme seg ut av klasserommet en gang i blandt. 

Det er FANTASTISK
#50 Sana-sol


Da jeg var liten drakk vi denne "drikken", jeg husker at den smaker herlig og utrolig godt. Sana-Sol er herlig, 

Det er FANTASTISK
#47 Høstvær


Jeg overrasker stadig megselv. Nå må jeg innrømme at høsten egentlig ikke er noe negativ. Jeg liker å sitte inne under dyna når det regner som værst, og å være ut når sola stråler på de røde høstbladene. Jeg ser faktisk frem til at vi kommer litt lengere ut i høsten. Høstvær er herlig.

Det er FANTASTISK
#46 Barnehagebarn.


Jeg har en morsom historie å fortelle. Utenfor skolen idag møtte jeg en skokk unger på tur. En av dem kommer litt lenger bak med en av barnehage "tantene" som sier: "Adam går egentlig med Mari, men Adam spyttet Mari i ansiktet". De ble flytta på. Men barnehagebarn er helt herlige.

Det er FANTASTISK
#42 valgkampen


Jeg vet ikke hva jeg skal stemme, ikke hvilke politikere jeg liker, og ikke hvilke saker som er viktige for meg. Men det er en ting jeg vet, at jeg elsker valgkampen, synd det er så lenge til neste gang. Ingenting er bedre enn at diverse folk gir deg Høyre boller, Ap roser og diverse andre artikler. Jeg elsker valgkampeen.

Det er FANTASTISK
#39 Babyhår


Jeg elsker Babyhår. Spesielt det man får i panna. Jeg har slev en del av de blonde, myke, korte, småhårene i pannen. Jeg er en av dem som faktisk kan ligge å strykehånda over hårene når jeg er trøtt.. Babyhår er så mykt.

Det er FANTASTISK
#38 Å gjøre ikke noe


Av og til er det deilig å sitte helt stille å bare se ut i lufta, å roe seg.

Det er FANTASTISK
#34 At dere lurer på hvem jeg er.


Dere har spurt om hvem jeg er, det er moro. Jeg er en 18 år gammel jente, fra Asker, går siste året på videregående, leser blogger og er med venner. Kanskje jeg kommer med mer etterhvert, men det er så moro at dere er interessert.

Det er FANTASTISK

 

Nå har jeg registrert meg på Bloggurat.
#33 Retweets


Hva er bedre enn at noen retweeter tweeten din på twitter etter at du har brukt lang tid på å skrive en morsom avhandling på 140 tegn. 

Det er FANTASTISK
#32 Powernap


Det er kanskje ikke så lurt, men det er virkelig verdt det. Jeg sliter litt med hodepine fortiden, og det å ta en halvtime, time (ikke mer) på puta etter skolen hjelper. Jeg føler meg så mye mer opplagt etterpå, og det passer bra et jeg fikk meg en liten halvtime på puta idag, ettersom jeg skal på kino i kveld. Så en liten powernap hjelper alltid.

Det er FANTASTISK
#31 Små gaver fra mamma i hverdagen.


Jeg får ikke så ofte ting av mamma en vanlig dag, men av og til ønsker hun å glimte med en liten gave/overraskelse. I dag kom hun hjem med den mest fantastiske tørrshampoen til sin datter med ganske fett år (det blir fort fett). Björn Axen Styling Powder er hjelper mot akkurat dette, fett hår. 

Det er FANTASTISK

(dette er IKKE reklame)
#29 Når bildene av deg blir fine.


Jeg var i bursdag i helgen, og det ble tatt en god del bilder for å si det slik. Jeg var spent på om noen av de virkelig ble fine, og ventet i spenning på at de skulle dukke opp på facebook senere, noe de gjorde i løpet av gårsdagen. Jeg ble positivt overrasket over at flere av bildene av meg var helt ok pluss pluss.. Det er artig at de av deg selv blir bra, så du slipper å untagge degselv. 

Det er FANTASTISK
#27 Små pinlige tv-programmer


Jeg har sett litt pinlige ting på tv i det siste. Vil foreksempel trekke frem det programmet om Kronprinsparets 10 års bryllups dag. FLAUT. Jeg så f.eks. en reklame av det programmet til Bjørn Eidsvåg som skal gå i morgen (?), der det blir nevnt at Lars Vaular var forelsket i Liv Grethe Skjelbreid Poirre (som også sitter der) da han var yngre. "Du e fin" sier han.. Pinlig. Meeen,

Det er FANTASTISK
#26 Når det passer perfekt å ikke tråkke på strekene


Jeg liker å være litt barnslig til tider. Og hva er ikke mer barnslig enn å "ikke tråkke på streker". Derfor er det supert at flisene på gulvet på skolen passer helt perfekt til mine føtter. 

Det er FANTASTISK
#24 Å få sitte på hjem


Jeg jobber på torsdager, til kl. 1900. En av kollegaene mine, som slutter samtidig som meg, bor ikke langt unna og kjører gjerne samme vei som man gjør hjem til meg. Så jeg får sitte på, stort sett hver gang, gud så deilig. Det er så hyggelig med folk som lar deg sitte på. 

Det er FANTASTISK
#23 Når klokken er mye mindre enn det du tror


Jeg ble sittende forran tven en stund, og var nesten sikker på at klokka nærmet seg 21-nyhetene. Tok en titt på uret og fant ut at den ikke var mer en 19 og at jeg har god tid til å finne på noe sprell. Det er herlig å se at tiden av og til går litt sakte og at den ikke bare raser forbi. 

Det er FANTASTISK
#22 smileskille
Ingenting er som et godt og herlig smil. Men noe som er helt herlig, synes jeg, er nå du har vært ute i sola en god stund og du får skille ved øynene og ved munnen fordi du har smilt så mye. 

Det er FANTASTISK
#21 Menn i uniform
Hva er det med menn i uniform? Politimenn, brannmenn, militær? Hvorfor ser de plutselig bedre ut enn mange andre? Kan det være at de gjør noe for landet, gjør noe for folket? Kan det være deres lojalitet som gjør dem til smukke menn. For menn i uniform er gjerne kjekke.

Det er FANTASTISK
#17 pc fri

Jeg er som nevnt uten PC denne helgen, noe som egentlig er ganske herlig. Jeg har fått gjort sååå mye idag, kom nettopp hjem fra å ha besøkt kusina mi på6. Super koselig. Uten PC er jeg fri...

Det er FANTASTISK

 

 

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
#15 Drøye kremer


Gode kremer er dyre, spesielt ansiktskremer. Jeg kjøpte meg en relativt dyr ansiktskrem (ikke den på bilde) til over fem hundre kroner i helgen i håp om at det var noe jeg skulle tåle (les. veldig allergisk). Det viste seg at kremen var helt herlig for fjeset mitt, og ikke nok med det, man trenger bare en liten "dæsj" til hele ansiktet. Det vil vel si at den holder en stund, altså... DRØY.

Det er FANTASTISK


#14 Å komme hjem fra en skoledag


I dag var det første skole dag etter 8 ukers ferie, og det var deilig... å komme hjem. Var selvfølgelig bra å møte de jeg ikke har sett på mange uker, og selvfølgelig de jeg så så sent som i går, men ingenting er som å komme hjem etter endt skoledag. 

Det er FANTASTISK


#7 kjendisstalking


Før var det sånn at jeg sjelden var i byen (Oslo) uten å se ett kjent fjes på gata. Jeg elsket det. Nå er det mer at jeg SER etter kjendiser. Jeg har sett mange, alt fra Alexander Rybak, til Alex Rosén og Lillebror Riise. Og jeg har stor kost meg. Men jeg må innrømme at, fotballgal som jeg er, jeg har stått igjen etter fotballkamper for å møte heltene. Martin Andresen, Freddy Dos Santos og Kristofer Hæstad har villig latt seg bli fotografert, men da jeg for en stund tilbake møtte min virkelige helt, John Arne Riise, var jeg vanskelig å temme etterpå. Jeg smilte i flere dager.. 

Det er FANTASTISK


#6 Å klø på et myggstikk til det begynner å blø.


Jeg må være en av dem som har ganske godt blo, for etter en helg på hytta, har jeg flere myggestikk på leggene. Men det gjør ikke noe det altså, jeg liker følelsen av å klø på de klumpene, selvom det kommer noen stygge arr etterhvert. Selvfølgelig er det ikke så godt når jeg får stikk feil sted, det vil si på ankelen eller i ansiktet, men på leggene er det herlig å klø. Kjipt at det blir skorper da, for de er og herlige å klore av. Ah, jeg elsker myggestikk.

Det er FANTASTISK
#4 Når det skvulper i magen


Se for det drømme senarioet. Du har drukket mye vann i løpet av dagen, og når du endelig legger deg for kvelden kan du "humpe" litt med magen og høre at det skvulper der inne. Jeg kan ligge i evigheter å drømme meg bort i vannet som skvulper inne i meg. Tenker på sydenferie og båter og alt som har med vann å gjøre. Lyden er spesiell, også skjer det ikke så ofte.

Det er FANTASTISK


1000 fantastiske ting i hverdagen! 1000ting@hotmail.no Norske blogger bloglovin


arkiv


Oktober 2011
September 2011
August 2011


kategorier


 • » Blogg
 • » Film
 • » Hverdag
 • » Kjærlighet
 • » Klær
 • » Mat
 • » Musikk
 • » Trening
 • » Underholdning


 • linker


  blogg.no
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits