#34 At dere lurer på hvem jeg er.


Dere har spurt om hvem jeg er, det er moro. Jeg er en 18 år gammel jente, fra Asker, går siste året på videregående, leser blogger og er med venner. Kanskje jeg kommer med mer etterhvert, men det er så moro at dere er interessert.

Det er FANTASTISK

 

Nå har jeg registrert meg på Bloggurat.
#33 Retweets


Hva er bedre enn at noen retweeter tweeten din på twitter etter at du har brukt lang tid på å skrive en morsom avhandling på 140 tegn. 

Det er FANTASTISK
#32 Powernap


Det er kanskje ikke så lurt, men det er virkelig verdt det. Jeg sliter litt med hodepine fortiden, og det å ta en halvtime, time (ikke mer) på puta etter skolen hjelper. Jeg føler meg så mye mer opplagt etterpå, og det passer bra et jeg fikk meg en liten halvtime på puta idag, ettersom jeg skal på kino i kveld. Så en liten powernap hjelper alltid.

Det er FANTASTISK
#31 Små gaver fra mamma i hverdagen.


Jeg får ikke så ofte ting av mamma en vanlig dag, men av og til ønsker hun å glimte med en liten gave/overraskelse. I dag kom hun hjem med den mest fantastiske tørrshampoen til sin datter med ganske fett år (det blir fort fett). Björn Axen Styling Powder er hjelper mot akkurat dette, fett hår. 

Det er FANTASTISK

(dette er IKKE reklame)
#30 Ærlighet


Jeg leste ett innlegg om utroskap i sta, og jeg ble enig med meg selv, og forsåvidt med andre om at det er noe av det værste som finnes. Hva er da bedre enn en god dose med ærlighet. Jeg ønsker meg en kjæreste som er ærlig, det er det viktigste med et forhold. 

Det er FANTASTISK
#29 Når bildene av deg blir fine.


Jeg var i bursdag i helgen, og det ble tatt en god del bilder for å si det slik. Jeg var spent på om noen av de virkelig ble fine, og ventet i spenning på at de skulle dukke opp på facebook senere, noe de gjorde i løpet av gårsdagen. Jeg ble positivt overrasket over at flere av bildene av meg var helt ok pluss pluss.. Det er artig at de av deg selv blir bra, så du slipper å untagge degselv. 

Det er FANTASTISK
#28 Rundstykker til frokost.


Med en halvtime igjen til at jeg må kjøre til jobb er det deilig å sette seg ned å nyte et par rundstykker til frokost. Slenger på et par ekstra til lunsj også, bare for å ha et supert måltid der også . Lukten av stekte rundstykker til frokost, gjerne med gulost som smelter på det varme brødet.

Det er FANTASTISK
#27 Små pinlige tv-programmer


Jeg har sett litt pinlige ting på tv i det siste. Vil foreksempel trekke frem det programmet om Kronprinsparets 10 års bryllups dag. FLAUT. Jeg så f.eks. en reklame av det programmet til Bjørn Eidsvåg som skal gå i morgen (?), der det blir nevnt at Lars Vaular var forelsket i Liv Grethe Skjelbreid Poirre (som også sitter der) da han var yngre. "Du e fin" sier han.. Pinlig. Meeen,

Det er FANTASTISK
#26 Når det passer perfekt å ikke tråkke på strekene


Jeg liker å være litt barnslig til tider. Og hva er ikke mer barnslig enn å "ikke tråkke på streker". Derfor er det supert at flisene på gulvet på skolen passer helt perfekt til mine føtter. 

Det er FANTASTISK
#25 Deler av sangtekster som beskriver følelser.

It's amazing

How you can speak
Right to my heart
Without saying a word,
You can light up the dark
Try as I may
I could never explain
What I hear when
You don't say a thing

 

Det er FANTASTISK
#24 Å få sitte på hjem


Jeg jobber på torsdager, til kl. 1900. En av kollegaene mine, som slutter samtidig som meg, bor ikke langt unna og kjører gjerne samme vei som man gjør hjem til meg. Så jeg får sitte på, stort sett hver gang, gud så deilig. Det er så hyggelig med folk som lar deg sitte på. 

Det er FANTASTISK
#23 Når klokken er mye mindre enn det du tror


Jeg ble sittende forran tven en stund, og var nesten sikker på at klokka nærmet seg 21-nyhetene. Tok en titt på uret og fant ut at den ikke var mer en 19 og at jeg har god tid til å finne på noe sprell. Det er herlig å se at tiden av og til går litt sakte og at den ikke bare raser forbi. 

Det er FANTASTISK
#22 smileskille
Ingenting er som et godt og herlig smil. Men noe som er helt herlig, synes jeg, er nå du har vært ute i sola en god stund og du får skille ved øynene og ved munnen fordi du har smilt så mye. 

Det er FANTASTISK
#21 Menn i uniform
Hva er det med menn i uniform? Politimenn, brannmenn, militær? Hvorfor ser de plutselig bedre ut enn mange andre? Kan det være at de gjør noe for landet, gjør noe for folket? Kan det være deres lojalitet som gjør dem til smukke menn. For menn i uniform er gjerne kjekke.

Det er FANTASTISK
#20 Når det verker i kroppen pga. trening.
Jeg hadde MaksPulsTest på skolen i dag. Løp og Løp selvom ikke pulsklokkene funker så gjorde jeg en insats. Men det var virkelig verdt det, for jeg verker i kroppen og føler at jeg har gjort noe for at det skulle bli sånn. Er ganske sliten nå.

Det er FANTASTISK


#19 fantastiske sanger

Det er FANTASTISK
#18 Vålerenga seier


Endelig kunne jeg og flere klansmedlemmer juble over 2-0 seier til de blå bra Norges hovedstad. Det var en lettelse som sank inn i kroppen, og en glede som fylte hjerte. Det gjorde det ikke værre at nyinnkjøpte Veigar Páll Gunnarson gjorde seg fortjent til en plass på laget med målgivende og mål. Og heller ikke at min fav. askerbøringen Andre Muri scorte en null målet..

Det er FANTASTISK
#17 pc fri

Jeg er som nevnt uten PC denne helgen, noe som egentlig er ganske herlig. Jeg har fått gjort sååå mye idag, kom nettopp hjem fra å ha besøkt kusina mi på6. Super koselig. Uten PC er jeg fri...

Det er FANTASTISK

 

 

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
#16 En kopp te i regneværet.

(ikke bilde pga. vedlikehold på blogg.no)

Jeg er ferdig med andre skoledag, og måtte levere pcen inn for helgen. De skulle reinstallere noe... Derfor sniker jeg meg til ett lite innlegg fra Mamma sin maskin mens jeg nyter en varm kopp te inne i regnværet. Når det er surt og småkaldt ute er det godt å ha noe å varme seg på.

Det er FANTASTISK
#15 Drøye kremer


Gode kremer er dyre, spesielt ansiktskremer. Jeg kjøpte meg en relativt dyr ansiktskrem (ikke den på bilde) til over fem hundre kroner i helgen i håp om at det var noe jeg skulle tåle (les. veldig allergisk). Det viste seg at kremen var helt herlig for fjeset mitt, og ikke nok med det, man trenger bare en liten "dæsj" til hele ansiktet. Det vil vel si at den holder en stund, altså... DRØY.

Det er FANTASTISK


#14 Å komme hjem fra en skoledag


I dag var det første skole dag etter 8 ukers ferie, og det var deilig... å komme hjem. Var selvfølgelig bra å møte de jeg ikke har sett på mange uker, og selvfølgelig de jeg så så sent som i går, men ingenting er som å komme hjem etter endt skoledag. 

Det er FANTASTISK


#13 Nye Jeans


Nye Jeans har best passform. Jeansen ser best ut de første gangene du bruker dem. Jeg var å kjøpte meg en nye Jeans på JC lørdag, og den er bare helt perfekt, lengde, vidde, form. Herlig. Den var dyr, men foreløpig verdt det. Den er ny, så den sitter godt i første omgang, og jeg gleder meg til å ha den på meg på førsteskole dag i morgen. Jeg har en ny Jeans dere!

Det er FANTASTISK


#12 Dype undertekster på film.

Det er FANTASTISK#11 Når du hører en sang på radioen som du har kunnet utenat siden du var liten.


Jeg
 hører gjerne på radioen når jeg sitter i bilen. Av og til dukker det opp eldre sanger som jeg hørte på da jeg var yngre, da synger jeg for full hals og blir nesten imponert over at jeg kan teksten. Jahn Teigen er en klassiker, men i går hørte jeg Maroon 5 sin This Love. Jeg var i sjokk over at jeg kunne teksten, for i den perioden jeg hørte på denne sangen var jeg innmari dårlig i engelsk, og skjønte ikke bæret av hva de sa. Det er gøy å kunne teksten på sangene som dukker opp i radioen.

Det er FANTASTISK
#10 Filmen du kan se om og om igjen uten å bli lei.

Nothing Hill er helt klart favoritt filmen min. Jeg kan se den om og om igjen uten og bli lei. Jeg så den første gang i jula for noen år siden, og etter det har jeg sett den flere ganger, blir aldri lei. En søt film, med bra scener, herlig musikk, og en koselig historie. Av og til tror jeg til og med jeg forelsker meg litt i den alltid sjarmerende Hugh Grant. Han er herlig, Julia Roberts er herlig. FILMEN er herlig. Så filmer man kan se flere ganger uten og bli lei er suverent.

Det er FANTASTISK


#9 bøker som på ett tidspunkt blir så spennende at du ikke kan legge den fra deg.


Jeg leser endel. Og en god bok er en bok som du nesten ikke klarer å laver å lese. Leser jeg boka mi på kvelden kan det ende med at jeg ikke legger meg før langt uttpå natta fordi jeg bare MÅ lese den ferdig. En skole dag endte jeg med å legge meg kl. 3 fordi jeg bare måtte lese ferdig Panzerhjerte av Jo Nesbø, og den boka er fantastisk. Lukten av gamle bøker er også herlig

Det er FANTASTISK 

Bokkilden.no har hele 4 millioner titler for salg. De gir maks rabatt og har ikke porto på bestselgere - bedre priser får du ikke!

I to uavhengige pristester gjennomført av Dagbladet og NRK Forbrukerinspektørene høsten 2010 ble bokkilden.no testvinner. I tillegg har de et prisløfte hvor de lover å sette ned prisen på pensum om du finner det billigere andre steder. Les konkurranseinfo ved å klikke på bildet nedenfor.

Klikk her for å se hvordan du kan vinne gavekort på bokkilden.no!

Klikk her for å sjekke ut det gode utvalget til Bokkilden!
#8 Smaksprøver


Har du noen gang vært på matbutikken en lørdags formiddag? Jeg er der hver lørdag (nesten), og kommer hjem stappmett. Det avhenger selvsagt i hvilkenbutikk du er på, Ultra har gjerne smaksprøver. De har alt mulig. En gang var det nyåpning av Ultra på Sandvika torsenter. Det var så mye å smake der, alt fra marsipankake til sushi.

Det er FANTASTISK
#7 kjendisstalking


Før var det sånn at jeg sjelden var i byen (Oslo) uten å se ett kjent fjes på gata. Jeg elsket det. Nå er det mer at jeg SER etter kjendiser. Jeg har sett mange, alt fra Alexander Rybak, til Alex Rosén og Lillebror Riise. Og jeg har stor kost meg. Men jeg må innrømme at, fotballgal som jeg er, jeg har stått igjen etter fotballkamper for å møte heltene. Martin Andresen, Freddy Dos Santos og Kristofer Hæstad har villig latt seg bli fotografert, men da jeg for en stund tilbake møtte min virkelige helt, John Arne Riise, var jeg vanskelig å temme etterpå. Jeg smilte i flere dager.. 

Det er FANTASTISK


#6 Å klø på et myggstikk til det begynner å blø.


Jeg må være en av dem som har ganske godt blo, for etter en helg på hytta, har jeg flere myggestikk på leggene. Men det gjør ikke noe det altså, jeg liker følelsen av å klø på de klumpene, selvom det kommer noen stygge arr etterhvert. Selvfølgelig er det ikke så godt når jeg får stikk feil sted, det vil si på ankelen eller i ansiktet, men på leggene er det herlig å klø. Kjipt at det blir skorper da, for de er og herlige å klore av. Ah, jeg elsker myggestikk.

Det er FANTASTISK
#5 Mascara

Det å kunne sette litt ramme rundt øynene, og markere dem. Jeg er ikke av dem som bruker mest sminke, men Maskare gjør at det ser ut som om jeg faktisk har sovet, at det ikke ser ut som jeg har mistet øyevippene.  


Klikk her for å se hvordan du kan få Mascaranyheten!
#4 Når det skvulper i magen


Se for det drømme senarioet. Du har drukket mye vann i løpet av dagen, og når du endelig legger deg for kvelden kan du "humpe" litt med magen og høre at det skvulper der inne. Jeg kan ligge i evigheter å drømme meg bort i vannet som skvulper inne i meg. Tenker på sydenferie og båter og alt som har med vann å gjøre. Lyden er spesiell, også skjer det ikke så ofte.

Det er FANTASTISK


1000 fantastiske ting i hverdagen! 1000ting@hotmail.no Norske blogger bloglovin


arkiv


September 2011
August 2011


kategorier


 • » Blogg
 • » Film
 • » Hverdag
 • » Kjærlighet
 • » Klær
 • » Mat
 • » Musikk
 • » Trening
 • » Underholdning


 • linker


  blogg.no
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits