#67 Nick Jonas as Marius

http://www.youtube.com/watch?v=dYToP5ZfydE

Det er FANTASTISK FANTASTISK FANTASTISK....
#66 AnnaIs er tilbake

Det er FANTASTISK
#65 Den store forskjellen på "bra" og "greit"


Hører du forskjellen på svarene: Det går bra, og det går helt greit ? 

Det er FANTASTISK
#64 Menn


Rettere sagt, KJEKKE menn..

Det er FANTASTISK
#63 Tumblr


Jeg har blitt hekta på Tumblr blogger, og jeg har en helt klar favoritt, har lest igjennom hele : www.aria-ezra.tumbler.com

Det er FANTASTISK
#62 Jentetur til London


I morgen ettermiddag stikker jeg på en jentetur til denne fantastiske byen. Gleder meg 

Det er FANTASTISK
#61 Sesongpremierer


I går var det sesongpremiere på 90210 i Amerika, det er deilig å vite at det er lenge til det er over.

Det er FANTASTISK
#60 En solskinnsdag


En solskinnsdag krøllet inn blandt alle regnversdagene.

Det er FANTASTISK
#59 Sykkelinstruktør som synger


Var på Elixia i stad, sykkel instruktøren sang på Kobosjarna sin : Hei du sitter å stirrar. Herlig Herlig.

Det er FANTASTISK
#58 Pretty Little Liars

Det er FANTASTISK
#57 1984


Her kommer bloggens første bokanbefaling. Det er en gammel bok, som virkelig er verdt å lese. Boka 1984 av George Orwell, en bok om poltikk, og slik verden kunne sett ut.

Det er FANTASTISK
#56 Norsk Fotball.


Det er mye bra fotball, men jeg er ikke så into annet enn tippeliga fotball. Jeg elsker Vålerenga, og selvom norsk fotball kanskje ikke er så god fotball, så er det underholdene

Det er FANTASTISK
#55 Ezra og Aria


Jeg begynte å se på Pretty Little Liars for noen dager siden, så er fortsatt på sesong 1, men jeg er fan av paret Ezra (Mr. Fitz) og Aria. De er så herlige.

Det er FANTASTISK
#54 Rolige bursdagskvelder


Jeg var i bursdag til bestevenninna mi i går, det var en super koselig kveld. Jeg synes av og til det er bra at ikke bursdagen ender opp i en fyllefest. Jeg koste meg skikkelig, god mat og gode kaker.

Det er FANTASTISK
#53 Oslotur med klassen


Jeg var på Nasjonalgalleriet med klassen i dag, det i seg selv er vel ikke akkurat så spennende, men det er deilig å komme seg ut av klasserommet en gang i blandt. 

Det er FANTASTISK
#52 Neseputer


Jeg vet det er spesielt, men jeg er hekta på neseputer. Sitter på jobb og fikler på noen som lå her, de er myke og herlige. De er så forskjellig fra alt annet.

Det er FANTASTISK
#51 Bloglovin'


Bloglovin' er en enkel måte å følge bloggene man liker på, jeg tror jeg har alt for mange jeg følger der. Man kan også sortere dem i forskjellige grupper. Bloglovin er herlig

Det er FANTASTISK
#50 Sana-sol


Da jeg var liten drakk vi denne "drikken", jeg husker at den smaker herlig og utrolig godt. Sana-Sol er herlig, 

Det er FANTASTISK
#49 Å finne igjen ting fra da du var liten


Jeg fant nettop igjen en bamse som jeg fikk da jeg var et halvt år. Loffen heter den. Er så glad for at jeg faktisk har noen småting igjen fra da jeg var liten, er så koselig å ha. 

Det er FANTASTISK
#48 At Danmark vant


Jeg må innrømme at utenom John Arne Riise er jeg VELDIG lite interessert i norsk landslagsfotball, så for min del er det egentlig veldig bra at Danmark vant. Best er det jo at Nederland slo et svakt Finland i dag. Men danmark seier er bra.

Det er FANTASTISK
#47 Høstvær


Jeg overrasker stadig megselv. Nå må jeg innrømme at høsten egentlig ikke er noe negativ. Jeg liker å sitte inne under dyna når det regner som værst, og å være ut når sola stråler på de røde høstbladene. Jeg ser faktisk frem til at vi kommer litt lengere ut i høsten. Høstvær er herlig.

Det er FANTASTISK
#46 Barnehagebarn.


Jeg har en morsom historie å fortelle. Utenfor skolen idag møtte jeg en skokk unger på tur. En av dem kommer litt lenger bak med en av barnehage "tantene" som sier: "Adam går egentlig med Mari, men Adam spyttet Mari i ansiktet". De ble flytta på. Men barnehagebarn er helt herlige.

Det er FANTASTISK
#45 Danskenes desperate forsøk på å øse opp Norge


Det er så utrolig moro å høre på alle forsøkene til danske nettaviser og andre tabloider og det danske folk komme med utallige utalelser og forsøk på å øse opp nordmennene før kamp i kveld. Enda morsommere er det at vi er mer "sostifikerte" og svarer ikke på tiltale. 

Det er FANTASTISK
#44 Easy A - Pocket full of Sunshine


Det blir mye Easy A snakk nå, men dette klippet er like morsomt hver eneste gang. Det klippet er herlig.

Det er FANTASTISK
#43 Filmer med Penn Badgley


Jeg så filmen Easy A denne helgen. Og jeg må innrømme at eneste grunnen til at jeg takket ja til å se den var pga. denne kjekkasen i bar overkropp, Penn Badgley. Kjent som Dan fra Gossip Girl. Jeg må også si at filmen var super den også, men filmer med Penn Badgley...

Det er FANTASTISK
#42 valgkampen


Jeg vet ikke hva jeg skal stemme, ikke hvilke politikere jeg liker, og ikke hvilke saker som er viktige for meg. Men det er en ting jeg vet, at jeg elsker valgkampen, synd det er så lenge til neste gang. Ingenting er bedre enn at diverse folk gir deg Høyre boller, Ap roser og diverse andre artikler. Jeg elsker valgkampeen.

Det er FANTASTISK
#41 Å få post


Ingenting er som å åpne postkassa, ta ut brevene, å se at det er mitt navn som skrevet på konvoluttene, pakkene og henteseddelene. Alt mulig. Gjerne blader og andre ting også. Så lenge det ikke er brev fra banken er post bra.

Det er FANTASTISK
#40 Maraton


Da mener jeg ikke et hvilket som helst maraton... Jeg mener Frustrerte Fruer maratonnet som går hver søndag.. det er også bra med diverse andre maraton. Grey's anatomy går på lørdager. Å bare se mange mange mange episoder av et program på rappen.

Det er FANTASTISK
#39 Babyhår


Jeg elsker Babyhår. Spesielt det man får i panna. Jeg har slev en del av de blonde, myke, korte, småhårene i pannen. Jeg er en av dem som faktisk kan ligge å strykehånda over hårene når jeg er trøtt.. Babyhår er så mykt.

Det er FANTASTISK
#38 Å gjøre ikke noe


Av og til er det deilig å sitte helt stille å bare se ut i lufta, å roe seg.

Det er FANTASTISK
#37 At Voe har begynt å blogge igjen.


Haterne får bare hate, men jeg er overlykkelig over at denne jenta har begynt å blogge igjen. Hun er flink, og vi har alle savnet henne i blogg verdenen. Blir liksom ikke helt det samme uten "definisjonen" på blogg! Så, det at hun har begynt å blogge igjen...

Det er FANTASTISK1000 fantastiske ting i hverdagen! 1000ting@hotmail.no Norske blogger bloglovin


arkiv


September 2011
August 2011


kategorier


 • » Blogg
 • » Film
 • » Hverdag
 • » Kjærlighet
 • » Klær
 • » Mat
 • » Musikk
 • » Trening
 • » Underholdning


 • linker


  blogg.no
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits